STEAGURI SI DRAPELE

Steagul, cel mai bun instrument de a atrage atentia si a va afisa imaginea in mod dinamic. Totodata este si cel mai putin costisitor mod de publicitate, o simpla pala de vant si sunteti vizibil, 24 din 24 ore. Din dorinta de a va oferii un pachet cat mai complet de servicii, compania noastra poate sa creeze designul si productia drapelelor destinate catargelor dvs.

Folosind materiale de cea mai buna calitate si tehnologie de ultima generatie in ceea ce priveste imprimarea imaginii, veti beneficia de produse cu cea mai buna durabilitate la actiunea factorilor de mediu, si au un impact vizual de lunga durata.
Drapelele sunt realizate prin una din metodele de mai jos.

1. Print digital - simplu, rapid si cu posibilitatea de a realiza designuri sofisticate incluzand poze. Aplicabil la tiraje (cantitati) mici si medii, de pana la 20 bucati.

2. “Serigrafic” - o metoda ce confera o inalta calitate si durabilitate imaginii si steagului in general. Se recomanda la realizarea de tiraje medii si mari incepand de la 15-20 bucati.

IN ACEST SENS VA OFERIM URMATOARELE:

1. Drapele Nationale:

Dinamic Steel Art, va poate oferii sau realiza la comanda, drapelul national pentru orice stat de pe mapamond precum si drapelele tuturor institutiilor sau asociatilor internationale.
Dimensiunile uzuale in varianta standard (land scape):
- 90x135 cm;
- 100x150 cm;
- 120x180 cm;
- 140x210 cm

2. Drapele Corporate sau publicitare:

Dinamic Steel Art va ofera o larga varietate si dimensiuni de drapele publicitare sau corporate in urmatoarele variante


- Standard sau orizontale (landscape)

Poate fi realizat in orice forma iar dimensiunea este dictata de inaltimea catargului.

- Banner sau verticale (portrait)

Utilizate numai in combinatie cu catarge roto-arm sau windtraker. In partea superioara steagul trebuie sa fie prevazut cu un buzunar pentru fixarea pe bratul orizontal al catargului.

- Steaguri in format mare

Steaguri destinate afisarii pe catarge foarte inalte, de regula peste 10m.

3. Drapele contur

Utilizate in combinatie cu catargele EVENT VELA sau LACRIMA.