DESPRE NOI

DINAMIC STEEL ART este principalul producator si furnizor de catarge pentru drapele din Romania. Totodata este si unicul distribuitor al catargelor din fibra de sticla, produse de compania FORMENTA INTERNATIONAL AB Suedia.
Desi este o companie tanara, infiintata in anul 2003, DINAMIC STEEL ART s-a impus pe piata din Romania ca un partener serios si de calitate pentru toti clientii sai.
Astfel, DINAMIC STEEL ART ofera o intreaga gama de solutii si servicii in domeniul catargelor pentru steaguri si drapele, consiliere in alegerea celei mai bune solutii tehnice, design, instalare si servicii postgarantie.
Principalii clienti ai DINAMIC STEEL ART sunt reprezentati de: dealerii de automobile, lanturile de distribuire a carburantilor (benzinarii): PETROM, LUKOIL, lanturile de retaileri: PRAKTIKER, REAL, METRO etc., precum si alte institutii private sau de stat, agentii de publicitate etc.
DINAMIC STEEL ART garanteaza clientilor sai un nivel ridicat al calitatii produselor, al solutiilor adoptate si al sigurantei in exploatare. Produsele si serviciile oferite de DINAMIC STEEL ART se vor adapta intodeauna cerintelor clientilor sai.
DINAMIC STEEL ART ofera totodata o gama larga de servicii de confectii metalice, mobilier metalic si productie publicitara, in conditiile respectarii exigentelor actuale de proiectare, de executie si de calitate.
DINAMIC STEEL ART va sta la dispozitie pentru a va oferi solutia de care aveti nevoie si este alaturi de dumneavoastra de la proiectare pana la finalizarea lucrarilor.

NOUTATI, EVENIMENTE

12 Feb 2009

Wind Pole

Este cunoscut faptul ca steagurile(drapelele) reprezinta o varianta ideala de publicitate si atrag atentia tocmai datorita miscarii in curentii de aer.Utilizand acest produs nou, creat de compania noastra, acum aveti posibilitatea sa afisati imaginea dumneavoastra in…

Detalii