CATARGE SPECIALE

1. Event:


Catargul sau suportul de steag “contur:, face posibila afisarea brandului sau imaginii dumneavoastra, in conditii total deosebite, atat in exterior (outdoor) cat si in interior (indoor), bazandu-se pe forma deosebita a acestuia.
Acest tip de produs este realizat in 2 varinate de forma si anume:

A. contur 90º sau “vela”

B. contur 180º sau “lacrima”

Catargul este realizat integral din profile de aluminiu, segmentate si cu un sistem de imbinare rapida.
Pentru fixarea acestuia puteti alege dintr-o paleta larga de suporti pentru indoor sau outdoor.

2. Auto OCASION

Iata in sfarsit, un produs cu adevarat destinat zonei comerciale cu automobile.
Este vorba de "catargul ocazie", un suport metalic din aluminiu, cu o forma deosebita, utilizabil numai cu suportul de roata.
Este realizat din 2 segmente de teava din aluminiu cu diametrul de 40mm, un segment fiind curbat la 90 cu dimensiunea de 1.2m.
Suportul rigid de semnalizare poate fi din plexiglas sau aluminiu, dibond, etc si are latimea maxima de 960mm.

3. Insula de catarge

Cu ajutorul acestui tip de catarge aveti posibilitatea de a va afisa intr-un mod distinct imaginea avand posibilitatea de a alege intre drapele nationale sau personalizate. Numarul de catarge ce pot fi afisate sub forma de "insula" variaza de la 3 pana la 12 bucati, iar tipul de catarg folosit poate fi unul telescopic sau din aluminiu cu lungimea maxima de 6m.

4. Catarge inclinate si de perete

Dinamic Steel Art, va ofera posibilitatea de a va afisa imaginea chiar si in locuri mai putin obisnuite sau speciale, cum sunt: acoperisurile cladirilor, pereti, containere, in diverse locuri publice fara a fi nevoie de fundatie in sol, folosind setul de accesorii corespunzatoare.

Catarge speciale Catarge speciale Catarge speciale Catarge speciale Catarge speciale